top of page

PowerControl X: Cai Putere in plus

Cele mai performante sisteme ale momentului pe piata europeana si mondiala

DTE Systems cerceteaza si dezvolta tehnologii proprii care sunt considerate etalon in Motortuning, Noile sisteme PowerControl X utilizeaza o tehnologie complet noua si reuseste pentru prima oara sa acopere toate tipurile de motorizari: Common Rail, Turbo, Aspirat, Hybrid si Electric. SuperChipul PowerControl RX a fost creeat pentru Motoare Bi-Turbo de inalta performanta si are capacitatea de a analiza si calcula in timp real semnale analog si digitale. Produsele DTE Systems sunt compatibile cu ultima tehnologie de senzorica SENT.

Capture.JPG

Noutati PowerControl X:

› Control al masinii (chip-ului) de pe telefonul mobil ✓
› Peste 10.000 de modele de masini pe care se poate monta ✓
› Certificat si testat pe MAHA MSR 500 ✓
› Omologat, cu garantie si documentatie profesionala ✓
› Sigur si Fiabil prin ultima generatie de tehnologie de la DTE ✓
› Nu se aduce nici o modificare structurala sau de soft masinii. Totul ramane original ✓

PowerControl X: Performanta prin inovatie

Tehnica de dotare a masinii cu calculator de bord suplimentar este principalul nostru domeniu de activitate de peste 26 de ani. Performante sporite de pana la 30% si reducere de consum de pana la 15% sunt prioritatile si efectele dotarii masinii cu chipurile de la DTE Systems.

PowerControl RX: Racing Power pentru motoare puternice

PowerControl RX este cel mai puternic chip din familia produselor DTE. Zona lui de actiune sunt masinile supersport ca Mercedes AMG, BMW M, Audi RS, Porsche, McLaren, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin, Bentley, Jaguar si altele. Este disponibil pentru toate tipurile de motorizari inclusiv Twin- sau Bi-Turbo, Hybrid sau complet electric.

Produsele DTE contin toate componentele si cablurile de conectare pentru a fi instalate in cel mai simplu mod Plug - Play. Nu se aduce nici o modificare masinii. Softul original al masinii ramane intact. Sistemele sunt in totalitate concepute si produse la sediul firmei din Germania si poarta sigla Made in Germany.

NOU: Tuning-Control de pe telefonul mobil

Tuning_mit_App.jpg

Prin Aplicatia de pe telefonul mobil poti opri complet actionarea sistemului de tuning in timpul mersului. Poti porni si trece usor dintr-un program de setare in altul, dupa dorinta ta! Poti opta pentru Economie, Dinamic sau Sport in asa fel incat orice sofer sa isi poata configura masina dupa propriul stil de conducere, direct si super easy de pe telefonul mobil.

Instrumente de bord suplimentare direct pe telefonul mobil in timpul mersului. Controlul Fortei G si al centrului de greutate precum si functia de protectie motor Warm-Up.

DTE-Tuning: Performanta prin inovatie si inteligenta

PowerControl X detine garanția produsului 5 ani de zile. In acest fel intelegem noi, DTE Systems, cum sa satisfacem clientii la cel mai inalt nivel si sa respectam calitatea Made in Germany.

bottom of page