top of page

PedalBox de la DTE Systems: +10%Acceleratie -10%Consum

Elimina complet lagul pedalei de acceleratie, optimizeaza si eficientizeaza sistemele electronice pentru o reducere considerabila de consum

Pentru imbunatatirea si eficientizarea sistemelor electronice din orice autoturism, DTE Systems a creeat PedalBox+. Se conecteaza la senzorul pedalei de acceleratie si schimba caracterul oricarei masini (dotata cu acceleratie electronica). Elimina COMPLET Lagul pedalei de acceleratie, confera masinii mai mult cuplu la turatie joasa precum si un spor considerabil de sprinteneala in situatii de depasiri. Datorita eficientizarii electronice si eficientizarii proceselor se ajunge la o reducere de consum de pana la 15%. Suntem creatorii acestei tehnologii si oferim in premiera mondiala sisteme compatibile SENT pentru senzorica digitala.

PedalBox: Original numai de la DTE Systems

  • Acceleratie spontana fara lag si "secunda de gandire"

  • Compatibil cu cutii de viteze automate si manuale

  • Ergonomic si cu un design modern, utilizeaza tehnologia LED

PedalBox+: acceleratie perfecta, placerea de a conduce

Binecunoscutul LAG al pedalei de acceleratie dispare complet dupa ce sa instalat PedalBox pe masina ta. Comportamentul acesteia se va schimba atat de mult incat vei avea senzatia ca masina functioneaza mai bine ca noua. Se ofera testare gratuita la orice Dealer Autorizat DTE din Romania. Vrem sa cumperi pe fapte, nu pe vorbe!

 

Dispozitivul dispune de multiple programe de setare si poate fi utilizat pe un spectru intre economie de carburant si sportivitate, dupa stilul soferului. Poate fi actionat in timpul mersului si poate fi oprit din starea de functionare. Nu aduce nici o modificare structurala sau de soft, totul ramane original.

Certificat si testat pe Dyno MAHA MSR 500, omologat pentru toate tipurile de autoturisme (dotate cu acceleratie electronica).

PerfecTune: Calibrare individuala pe masina

Pentru o reglare și mai individuală a acceleratorului, PedalBox poate fi reglat individual pentru vehiculul respectiv. Acest lucru este posibil datorită noii caracteristici a PedalBox cu calibrarea automată integrată PerfecTune.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați unul dintre cele trei programe de condus City, Sport sau Sport-Plus. După aceea, PedalBox se poate adapta automat și prin autoînvățare la orice vehicul prin intermediul mișcărilor individuale ale pedalei de accelerație de la 0 la 100 %.

DTE PedalBox+: se monteaza in 5 minute

Monteaza si testeaza PedalBox+ la orice Dealer Autorizat DTE din Romania (evotronic-speed.com). La testare nu mai minte nimeni. Contacteaza Dealerul cel mai aproape pe harta de tine si fa o programare. Nu o sa-ti para rau!

pedal delete.JPG

DTE PedalBox+: se monteaza in 5 minute

Intarzierea semnalului la plecarea de pe loc sau la acceleratii spontane (depasiri) precum si pierderile de putere cauzate de aceasta intarziere pot ajunge la un autoturism de 10 ani pana la 40%. Acesta este domeniul de actiune al PedalBox+

DTE PedalBox+: se monteaza in 5 minute

grafic delete.JPG

Grafic:
Verde - Economie, Galben - Dinamicitate, Rosu - Sportivitate

Albastru - Off

DTE PedalBox+: se monteaza in 5 minute

In PedalBox+ este integrat un microcip cu oscilator de Quarz care utilizeaza Tehnologia de comunicare DSP . Nu modifica softul original al masinii.

pedal delete.JPG

PedalBox 

Accelerația originală a acceleratorului pentru mai multă plăcere de a conduce

Până la

+10%

Accelerare

mai bună

de la 0 la 60 km/h, ex.,
Toyota Landcruiser 4.2 TD

PedalBox                         - 1145 lei

PedalBox + (with App) - 1298 lei

Pentru comenzi 0786 319 993

bottom of page